Ons Team

Peter Schildkamp
Peter is teamleider van de GrensWerk. Hij is verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie. Hij is in het huis op maandag, dinsdag en donderdag.

Lea-Marleen Schmelter
Lea-Marleen werkt bij de receptie. Zij verwelkomt u persoonlijk, verwerkt inkomende schriftelijke vragen, verzamelt uw gegevens of ontvangt uw oproep op een vriendelijke en tweetalige manier.

Melanie Brueker
Melanie is arbeidsbemiddelaar voor het Werkplein Twente. Zij is uw contactpersoon voor grensoverschrijdende plaatsing. Zij werkt voor werkgevers en werknemers en staat van maandag tot en met donderdag tot uw dienst.

 

Nick van Ommeren

Nick is arbeidsbemiddelaar voor het Werkplein Twente en toekomstig gecertificeerd EURES-consultant. Hij adviseert u van maandag tot en met vrijdag in de GrensWerk.

Ben Kwast

Ben is arbeidsbemiddelaar voor het Werkplein Twente en gecertificeerd EURES-consultant. Hij adviseert u van maandag tot en met vrijdag in de GrensWerk.

Christian Heinzel
Christian is voor u beschikbaar van maandag tot en met vrijdag in de GrensWerk. Hij is arbeidsmakelaar en gecertificeerd EURES-adviseur voor het arbeidsbureau Coesfeld.

Michael Paskert
Michael is een arbeidsbemiddelaar bij de werkgeversdienst en EURES-adviseur van het arbeidsbureau Coesfeld. Met uitzondering van de vrijdag is hij 's morgens beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Kathrin Zandman
Kathrin is een arbeidsbemiddelaar en EURES-adviseur van het arbeidsbureau Nordhorn. Ze is op afspraak in Gronau

Coen van Dijk
Coen werkt voor de GrensWerk als medewerker van de EUREGIO en is een expert op het gebied van sociale zekerheid. Deze expertise heeft betrekking op vragen van werknemers en werkgevers.

Herman Lammers
Herman werkt voor de GrensWerk als EUREGIO-medewerker en is een expert op het gebied van sociale zekerheid. Deze expertise heeft betrekking op vragen van werknemers en werkgevers.